tisdag 2 augusti 2011

Extra, bild till Hillman...

...Hillman, här en bild så att du förstår att jag inte har en brant slänt att rasa utför. :D
Här är stället där jag inte smiter, från andra hållet. Gammal bild. Med galler... hrm...

Och nu ska vi gå och bada!
.

11 kommentarer:

  1. Du Kasper matte läste precis nåt ruggit från dina trakter!!!!!!
    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150273160254362&id=689024361#!/event.php?eid=257469487599505
    Kolla länken, det är ju alldeles nära dej!
    Himla tur att du alltid håller dej nära din matte

    SvaraRadera
  2. Jag skulle också kunna tänka mig ett bad för vi har otäckt varmt & klibbigt här nu. Tyckte det var LAGOM väder när vi var i Sverige bortsett från det hemska åskväderet. Vilken trevlig trappa Du vaktar, inte rymmer man från en sådan heller ♥

    SvaraRadera
  3. Håller med om den trevliga trappen!
    Och det var skänt höra du inte har några slänter att trilla nerför så där alldeles hemma i alla fall. Nu måste jag kolla Sigges länk, för det lät oroligt!
    PUSS!

    SvaraRadera
  4. Sigge - tack för mejlet, nu har vi kollat. Förfärligt, trodde inte att sånt hände HÄR, på landet och i en gårdsbutik. Jag tänker absolut hålla mig nära matte även i fortsättningen! Väldigt nära, till och med!

    Kikkan - skönt att vara hemma igen kan jag förstå, även om du nog haft det fint under Sverige-semestern också. Det VAR ett förfärligt åskväder! Hehehe, trappan är väldigt bra att springa både upp och nerför, jag gillar ju att vara på tomten också. Inte minst att kolla vilka vilda djur som hälsat på under natten och tidiga morgonen - brukar vara en hel del!

    Eva - du har antagligen kollat nu. Väldigt otäckt, stackars både hund och ägare. Och det är faktiskt väldigt nära mig. Matte är alltid försiktig, har t.ex. aldrig lämnat mig ensam utanför en affär.
    Burr!!! Vi är riktigt ledsna, jag och matte.

    SvaraRadera
  5. Ruggigt med hundtjuvar. Jag får se till att husse inte lämnar mig utanför affärer mer. Han säger att det är nog ingen som vågar ta mig, som jag ser ut, vad han nu menar med det???

    SvaraRadera
  6. Usch...vi har aldrig förstått att man vågar lämna hundar och barnvagnar med sovande bebisar i utanför affärer! Världen är så full av dumheter...Din trapp har värsta höga mysfaktorn!

    SvaraRadera
  7. Ludde - var inte för säker! Man kan tänka att du skulle vara ett utmärkt objekt att göra en kamphund av! Men förhoppningsvis ser du UT som om du skulle börja kampa på en gång, om någon försökte sno dig!
    Det ÄR ruggigt med hundtjuvar!

    Cruella - otäckt ser det ut, jag ser sånt ganska ofta i närmsta samhället. Inte ensamma bebisar, men hundar.
    Roligt att du gillar min trapp, det gör ju jag också. :)

    SvaraRadera
  8. Vad härligt att få gå och bada! Det hade inte varit fel i denna värmen.. Phu!

    SvaraRadera
  9. Emma - Egentligen behöver man ju bada varje dag när det är så här, och det gör jag nästan också. Härliga tider! :)

    SvaraRadera
  10. Jädrar i min lilla låda, vicken lång trapp du har, tur att det inte är en sån här men slänten är så där en 15 meter nästan rakt ned. Skulle vi ha en sån där trapp skulle matten få muskler och ont i ryggen, av att bära mig, hihi.

    Taxpussar.

    SvaraRadera
  11. Hillman, sex trappsteg upp till altanen är väl inte så farligt! På framsidan har jag bara ett enda, så det jämnar kanske ut sig. :)

    SvaraRadera